Hanönü'nün yeni Başkanı start verdi!

31 Mart Yerel Seçimlerinde Hanönü Belediye Başkanı olarak seçilen Metin Yamalı mazbatasını alarak görevine başladı. Devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Metin Yamalı, “Koltuğa ve makama oturmak için gelmedik. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için ekip olarak çalışacağız ”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı Metin Yamalı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Hanönü Belediye Başkanı olarak seçildi. Başkan Yamalı, mazbatasını alarak görevine başladı.

Belediye binası önünde kurban kesimi ve dualar edildi. Devir teslim töreniyle,  Belediye mührünü eski başkan Serkan Uçar, yeni başkan Metin Yamalı’ya teslim etti. Uçar,burada yaptığı konuşmada, 10 yıl görev yaptığı bu kutsal görevi halkımızın teveccühü ile Metin Yamalı’ya teslim ettiğini söyleyerek, başarılar diledi.

"KOLTUĞA VE MAKAMA OTURMAK İÇİN GELMEDİK"

Hanönü'nün yeni Başkanı Metin Yamalı açıklamasında şunları dile getirdi;  "Yapacaklarımızı anlattık. Bizler de bundan sonraki süreçte hemşerilerimizi mahcup etmemek adına ekibimizle gece gündüz çalışacağız. Koltuğa ve makama oturmak için gelmedik. Bugünden itibaren tüm halkımızla, gençlerimizle birlikte çalışmaya başlayacağız."

METİN YAMALI KİMDİR?

Küçük yaşlarından itibaren baba mesleği olan fırıncılık esnaflığı yaptı. Daha sonra eşi Sibel Hanım ile birlikte lokantacılık yaptı. Milliyetçi Hareket Partisinden iki dönem İl Genel Meclis üyeliği ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığı yaptı. Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye başkanlığına aday oldu ve seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Erhan Asar, göreve geldiğimiz çok kısa bir zamanda birlik beraberliği sağladıklarını ve birlikte çok güzel çalışmalar yaparak seçim sürecini geçirdiklerini söyledi.

Asar, artık ilçe için çalışma zamanı, düşündükleri, tasarladıkları vaad ettikleri projeleri yapmanın zamanının geldiğini belirterek, ayırmadan, ayrıştırmadan tüm halkımıza ve ilçemize hizmet etmenin zamanıdır dedi.