Kastamonu’nun sağlığına nefes olmayı sürdürüyoruz;

Kastamonu’nun sağlığına nefes olmayı sürdürüyoruz

Yaklaşık 9 ay önce kapılarını açan Özel Nefes Hastanesi, tamamlayıcı sağlık sigortalarıyla anlaşmalarını tüm hızıyla sürdürürken, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapacağı anlaşmaya kadar sağlık hizmetini şu anda en düşük maliyette tutuyor....

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Özel Nefes Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Sinan Altıkulaç; “Özel Nefes Hastanesi olarak Kastamonu’nun sağlığına nefes olmaya devam ediyoruz. İçinde bulunduğumuz süreçte de Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşma noktasında görüşmelerimiz sürüyor. En kısa süre içerisinde bu anlaşmada sağlanarak Kastamonu sağlığına yeni yatırımlarımızla nefes olmayı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.


“SGK İLE ANLAŞMA SÜRECİMİZ DEVAM EDİYOR”

Altıkulaç; “Şu anda SGK ile anlaşma sürecimiz devam ediyor. Bu süre içerisinde hastane olarak en iyi sağlık hizmetini sunmaya da devam ediyoruz. SGK payını da hastalara yansıtmıyoruz. Yaklaşık 170 personel ile kapılarımızı açmıştık. Gelinen süreçte 20 kadar personelimizi SGK anlaşması yapılana kadar ücretsiz izne ayırdık. SGK anlaşması tamamlandığında da bu personellerimiz yine işlerinin başına dönecekler” dedi.

“HASTANEMİZDE SAĞLIK SİGORTASI İLE FARK ÜCRETİ ÖDEMEDEN TEŞHİS VE TEDAVİ HİZMETİ ALINABİLİYOR”

Sağlık hizmetinin en temel amacının, hastanın ihtiyacı olan sağlık hizmetlerini istediği kalitede, istediği zamanda ve en düşük maliyetle sunmak olduğunu da belirten Sinan Altıkulaç; “Hastanemiz; bölgemizdeki diğer hastanelere oranla çok daha uygun bütçeli hizmet sunmaya devam etmektedir. Bunun yanı sıra tamamlayıcı sağlık sigortası sayesinde de yılda bir defaya mahsus prim ücreti ödendikten sonra, poliçe dönemi süresince ücretsiz olarak özel sağlık hizmetlerinden yararlanılabiliyor. Yıllık prim tutarı da özel sağlık sigortalarına göre çok daha düşüktür. Hastanemizde tamamlayıcı sağlık sigortası ile fark ücreti ödemeden ücretsiz teşhis ve tedavi hizmeti alınabiliyor” diye konuştu.

“KASTAMONU’NUN SAĞLIĞINA NEFES OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Hastane olarak iç hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk hastalıkları, genel cerrahi, göz hastalıkları, radyoloji ve acil sağlık branşlarında hizmet verdiklerini söyleyen Altıkulaç; “Özel Nefes Hastanesi olarak Kastamonu’nun sağlığına nefes olmaya devam ediyoruz. İçinde bulunduğumuz süreçte de Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşma noktasında görüşmelerimiz sürüyor. En kısa süre içerisinde bu anlaşmada sağlanarak Kastamonu sağlığına yeni yatırımlarımızla nefes olmayı sürdüreceğiz” dedi.

ANLAŞMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan Özel Nefes Hastanesi, ilimizin köklü sanayi kuruluşları Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi A.Ş. ve Kronospan A.Ş. ile de anlaşmalar gerçekleştirdi. Her iki sanayi kuruluşunda çalışan personel ve birinci derece yakınları Özel Nefes Hastanesi’nde sağlık hizmetlerinden yüzde 20 indirimle yararlanabilecek. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum