Kimsenin ruhu bile duymadı;

Kimsenin ruhu bile duymadı

Kastamonu'ya son yıllarda kazandırılan en önemli yatırımlardan biri olan Kuzeykent Mahallesi'ndeki Millet Bahçesi'nde sona gelindi... Kastamonu Belediyesi’nin destek verdiği ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ihalesi yapılan Millet Bahçesi hakkında Başkan Vidinlioğlu, kısa bir açıklama yaptı....

Şehrin pek görünmeyen noktalarından birinde inşa edilen Millet Bahçesi'nden bir çok kişi habersiz olsa da; açılışına gün sayıyor.

Kuzeykent Mahallesi’nde 240 dönüm alana sahip olan Millet Bahçesi’nde çalışmalar sona gelindi. Türkiye’nin en büyük 3’ncü Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyan projede çalışmalar sürüyor.

Kastamonu Belediyesi’nin destek verdiği ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ihalesi yapılan Millet Bahçesi hakkında paylaşım yapan Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, şu ifadelere yer verdi:

‘’240 dönümün üzerinde bir alana kurulan Millet Bahçemiz, Türkiye’nin en büyük 3. Millet Bahçesi. Bakanlıklarımız ile ortak projelerimizden bir tanesi olarak Kuzeykent Mahallemizde hayat bulan Kastamonu Millet Bahçesi’nde çalışmalar devam ediyor. Projemizin tamamlanmasıyla birlikte ülkemizin en özel Millet Bahçelerinden birisi Kastamonu’muzun hizmetinde, hemşehrilerimizin hizmetinde olacak.’’

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum