Ahmet Katar'dan 23 Nisan değerlendirmesi! 'Nihayet';

Ahmet Katar'dan 23 Nisan değerlendirmesi! 'Nihayet'

28. Dönem İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Katar açıklamasında; "Nihayet bu yanlış uygulamadan vazgeçildi ve 23 Nisan’ı coşku içinde hep birlikte Gazi Stadyumunda kutladık" dedi....

< b>"HALKIMIZIN ÇOCUKLARINI SICAK HAVADA, AYAKTA İZLEMEK ZORUNDA KALDIKLARINI GÖRDÜĞÜMDE PROTOKOLDE OTURDUĞUM YERDEN UTANIYORUM DEMİŞTİM"

28. dönem İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının Gazi stadında gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bir basın açıklamasında bulundu. Katar önceden yaptığı basın açıklamalarını da hatırlatarak;  "Milli ve manevi değerleri her zaman ön planda tutan Kastamonu’nun bir evladı olarak, daha önce sıklıkla dile getirmiş olduğumuz ulusal bayramların Cumhuriyet Meydanı’nda değil Gazi Stadyumunda kutlanması konusu bu 23 Nisan’da karşılık bulmuştur. İYİ Parti İl Başkanlığım döneminde Cumhuriyet Meydanı’nda katıldığım kutlamalar sırasında halkımızın çocuklarını, kahraman askerlerimizi ve diğer etkinlikleri sıcak havada, ayakta izlemek zorunda kaldıklarını gördüğümde protokolde oturduğum yerden utanıyorum demiştim. Nihayet bu yanlış uygulamadan vazgeçildi ve 23 Nisan’ı coşku içinde hep birlikte Gazi Stadyumunda kutladık. Bu kararın alınmasında emeği geçen başta Sayın Valimiz Meftun Dallı olmak üzere tüm yetkililere şükranlarımı ve teşekkürlerimi arz ediyorum. Bayramlar birlik ve beraberliğin zirve yaptığı nadir günlerdir. Bu günleri coşku içerisinde kutlamak milli duygularımızı pekiştirmektedir. İnanıyorum ki bundan sonra aynı bilinç ile Kastamonu’da ve tüm Türkiye’de şanlı tarihimize ve aziz şehitlerimize yakışır bir şekilde bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz."

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum