3, 2, 1 kaza!;

3, 2, 1 kaza!

Sık sık kazaların yaşanmasından ve otomobilleri yönlendirecek sinyalizasyon olmamasından kaynaklı 'Zulüm Kavşağı' olarak adlandırdığımız Olukbaşı Mevkii'nde yer alan bölge, yetkililerden hamle bekliyor....

Uzun süredir sinyalizasyon çağrısı yaptığımız bölgede, sık sık kazalar yaşanmaya devam ediyor. Saraçlar Mahallesi'nde yer alan ve alışveriş merkezi 'Kastamall AVM'nin önünde bulunan, Eski Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun da yönetimden ayrılmadan önce dile getirdiği kavşak, yetkililer tarafından dokunuş bekliyor.


KAZALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR
Söz konusu kavşakta seyir halindeki bir otomobil hızını alamayarak kavşaktan dönmeye çalışan bir diğer araca çarptı.


TIRIN ALTINA GİRMEKTEN SON ANDA KURTULDU
Zulüm Kavşağı'nda meydana gelen kazada, bir otomobilin Ankara Yolu'ndan gelerek İstanbul Yolu'na doğru devam eden bir tıra çarpmasıyla gerçekleşti.


MOTOSİKLETLİ HAFİF YARALI; BU SON OLSUN
'Zulüm Kavşağı'nda meydana gelen son kazada ise, Hızla gelen otomobil sürücüsü, motosikletli sürücüyü görmeyip çarptı. Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan motosiklet sürücüsü, Kastamonu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.


"ÇOK ÖNCESİNDEN BELLİYDİ, ÇÖZÜLECEK"
Eski Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu ise yönetimden ayrılmadan önce, "Oranın bir problem teşkil edeceği çok öncesinden belliydi. Büyük bir alışveriş merkezinin orada olması, hem Ankara yolu hem İstanbul yolunungeçiş güzergahında olması, hem de orada yerleşim alanın olmasından dolayı olası bir trafik sıkışmasının olacağını zaten bekliyorduk, bu öngörülemez bir şey değildi. Bir çalışma elbette planlıyoruz. Oraya artık ya bir geçit planlanacak,ya bir yol genişletmeye çalışması yapılacak. İlgili kurumlarla istişarelerimiz devam ediyor. Orayla ilgili bir çözüm gayreti içerisindeyiz." ifadelerini kaydetmişti.


Söz yeni yönetimde...

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum